Wrap It Works’ : 
 

OPSTRAMMER, UDGLATTER & TONER, på så lidt som 45 min! 
 

 

Jeg var skeptisk, og det vil du også være. Det ligger i vores natur. Men jeg kan garantere dig, at navnet siger det hele - It Works!

 

Dette er en såkaldt Wrap som man påfører sin krop. Det er IKKE en slankebehandling, men en detox behandling af din krop.
 

Man kan forvente resultater efter kun 45 minutter, så der er ikke noget at sige til, at den bliver kaldt “crazy wrap thing” Ultimate Boby Applicator.

 

Denne non-woven (ikke vævet) wrap har en fantastisk natur-baseret formular (creme), som tilfører maximal opstramning, udglatning og toning af din hud, hvor end du har behov for det - kun fantasien sætter grænser for denne Wrap!

Foruden tilfører den fugtighed der medvirker til, at din hud bliver mere blød, smidig og ser yngre ud samt formindsker udseende af cellulitis (appelsinhud) og slap hud.

 

De ofte stillede spørgsmål er:

 

Hvad gør den: - Den strammer op, toner og udglatter din hud - Den minimere cellulitis (appelsinhud) - Den forbedre hudens struktur og smidighed - Den er nem at bruge - Den sviner ikke - Den giver resultater på kun 45 minutter og giver resultater over 72 timer - Den er baseret på helt naturlige ingredienser -

 

En pakke indeholder 3 stk. Wraps. Du kan også vælge at købe 1 prøve Wrap. 

 

Sådan gør du:

 

1. Åben posen der indeholder 1 stk. wrap og fold den ud.

 

2. Sæt den på det område du ønsker, med cremesiden mod huden.

 

3. Glat den ud med hænderne for at sikre, at den ligge tæt på huden.
 

4. For at holden din wrap på plads anbefales du at bruge enten alm. plastic film eller vores elastiske Fab Wrap. Med det på behøver du ikke at ligge stille. Du kan ordne dit vasketøj eller gør huset rent – du bestemmer!
 

5. Lad din wrap sidde på i minimum 45 minutter, vi anbefaler at tage wrappen af efter 45 minutter den første gang du prøver den, for at teste, om din hud er sensitiv over for disse ingredienser.

 

6. Tag wrappen af og smid den ud (engangsbrug kun).

 

7. Gnid den overskydende creme godt ind i huden, i det område du nu har wrappet.
 

Hvor kan wrappen placeres?

 

Ultimate Body Applicatoren er designet til at blive anbragt diverse steder på kroppen, hvor end dit behov er f.eks. maven, hofterne, ryg, hals, overarme, lår eller underben.
Ved brug åbner du blot posen der indeholder en wrap, folder den ud og placerer den direkte på det område du ønsker at se resultater på. Når de 45 minutter er gået, er der kun een ting mere du skal - Nyd resultatet!

 

Hvad så nu?

 

Hold nu øje med det område du lige har wrapped, du vil opleve at resultatet bliver bedre og bedre idet wrappens creme-formular bliver progressivt ved med at virke i de næste 72 timer.

 

Hvordan virker ingredienserne i den?

Ved brugen af de fleste typer af wraps der findes på markedet i dag, der opnår du blot et væsketab. Men ikke med denne wrap. The Ultimate Boby Applicator creme indeholder en naturlig formular der, når den kommer i forbindelse med din hud giver den en opstrammende, udglattende og toningsvedvarende effekt.

Ingredienserne hjælper med til at tilføre fugtighed og næring dybt ind i din hud, og formindsker udseende af cellulitis (appelsinhud) og omdefinerer udseendet af kroppens kontur. Dens banebrydende ingredienser giver dig resultater på blot 45 minutter og vil virke progressivt i op til 72 timer.

 

Hvor ofte kan jeg bruge the Ultimate Body Applicator?

Vi anbefaler at bruge en ny wrap en gang hver 72. timer i en periode på min. 3 måneder for optimalt resultat. 
 

150,00 DKK

Wrap It ~ 1 prøve ~ Body el. Facial

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2022 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk