222,00 111,00 DKK

Grundelementer i krystaller ~ Nye ~ ild, luft, vand og jord ~ sæt.

95,00 DKK

Grinder med ægte krystaller

Fra 65,00 DKK

Krystal tårne, Healings Pen ~ Nye

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli giver styrker og klarhed, den forøger koncentrationen og din evne til at være tålmodig. Stimulerer kontakten til din intuition, din egen indre stemme, dit spirituelle jeg.

Du vil føle dyb kontakt med dig selv og med det, der foregår omkring dig. Den giver åndelig indsigt og kraft. Den hjælper dig til, at føre dine inderste tanker ud i livet.
 

Lapis lazuli ligner en klar stjernehimmel med sine fine små stykker svovlkis der sidder og glimter i stenen. 


Den blå farve arbejder på hals- og pandechakra, og de små guldstykker i den, giver forbindelse til kronechakraet.

Hvis du ligger en Lapis over dit pandechakra fremmer det astrale rejser, visualisering og din forståelse for åndelige fænomener.

Lægger du den over kronechakraet, vil en varme med det samme begynde at brede sig ud herfra og ned gennem kroppen. Det er godt at mediterer med en Lapis på kronechakra. 
Lapis lazuli forøger sensitivitet, koncentration og klarhed. Den forstærker de følelser og egenskaber, der er fremtrædende i dit sind netop nu.

 

Er din energi positiv og fremadrettet, vil denne sten sætte dig i stand til at føre dine inderste tanker og ønsker ud i livet.

Er din energi negativ, vil den blive forstærket og negative oplevelser bliver til virkelighed i dit liv. Det du sender energi til vil blive en realitet, det du sender ud, vil altid vende tilbage til dig. 


Lapis lazuli er stille og stærk som nattehimlen, og tålmodighed er en af de første ting man lærer ved at arbejde med den. Ved tålmodig brug vil lapis lazuli genspejle, give klarhed og evne til at trænge igennem blokeringer, stærkere end nogen anden sten.

En af grundene til at vi hænger fast i gamle mønstre, er at vi ikke er i stand til at få klarhed over dem. 


Fysisk: den styrker immunsystemet og er god mod spændinger.

Kan bruges ved betændelse i hals og luftveje og ved øjenlidelser. 
 

Som essens anbefales den mod betændelser i hals og luftveje, mod spændinger, til styrkelse af immunsystemet samt til udrensning generelt. På grund af sin evne til at give klarhed er den længe blevet brugt mod øjenlidelser. 

*

Hold dine 

ædelstene og krystaller

modtagelige for gode energier

husk at skylle dem i lunket vand ( natten før fuldmåne ) 

og lad solen tørre dem.

 

Læg  dem i din BH el. lomme.

*

 

 

 

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk