10,00 DKK

Tiger Eye & Rock Crystal

Tiger´s Eye

 

Tigerøje giver selvtillid og fordriver frygt. Befordrer optimisme og glæde.  Den har en gylden farvetone, den giver skarpsindighed, overblik, klar tankegang, koncentrationsevne og snarrådighed i vanskelige og farlige situationer. 


Tigerøje er en god hjælp i en forhandling, fordi den hjælper ejeren til at finde ind til problemets kerne. Tigerøje giver os det fornødne mod til at handle, når vi har fundet den rigtige måde at gør det på. 
Giver jordforbindelse, styrker overblikket, gør bekymringerne mindre, får blod til at størkne hurtigere. Tigerøje, Falkekøje (mørkeblå) og Okseøje (mørkerød), synes at ændre sig, når man flytter sig. De ligesom følger en med ”øjnene”.

Stjernetegn: tvilling, løve og jomfru.

 

Giver koncentration, skarpsindighed og overblik samt klar tankegang. 

At se egne fejl. 
Ærlighed Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud. God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. 


Tigerøje er en kreativitetssten, der står for optimisme og glæde. Du får ganske enkelt ikke lov til at være ked af det, når du arbejder med denne sten. 
Den styrker dig i at finde dine egne behov, og giver dig mod til at stå ved dig selv og dine meninger, da den giver selvtillid og fordriver frygt og hindringer (hvilket oftest kommer fra os selv). 


Da Tigerøjet hører til solarplexus styrker den bl.a. opfattelsesevnen og giver os selvindsigt.
Den handler om den forandring og transformation, der kommer af indre visdom, da den også integrerer vores kronechakra (udvikling og ideer) med vores rodchakra (jordforbindelse og handlekraft), d.v.s. at den giver jordforbindelse på et højere plan.

 

Groundig og fokusering er også en af Tigerøjets styrker, og er derfor nyttig når du skal til at planlægge et nyt projekt, da den giver dig overblikket over de små detaljer, som er vigtig når du planlægger, som netop kræver skarpsindighed, overblik og klar tankegang. 


Fysisk:  God ved fordøjelsesproblemer. Den går ind på hypokondri og psykosomatiske sygdomme, da den virker som en ”magisk” kur mod de varierende tilstande.

Den har været brugt i behandling at det reproduktive system, svage eller brækket ryg og knogler. 

*

Hold dine 

ædelstene og krystaller

modtagelige for gode energier

husk at skylle dem i lunket vand ( natten før fuldmåne ) 

og lad solen tørre dem.

 

Læg  dem i din BH el. lomme.

*

 

 

 

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk