Malachite ~ Lace Universe

Malachite

Malachite er en sten af transformation. Hvorvidt transformationen er demonstreret på dette plan som afbalancering ren kærlighed og ens velbefindende, beskyttelse, eller åndelig evolution, det bringer positiv transformation igen og igen.

Malakit hjælper også i at gøre disse transformerende ændringer med en blidhed af hjertet, at lette overgangen fra den ene tilstand til den anden.

 

Malachite er en sten af lykke og velstand / overflod, også.

Dette er en facet af at omdanne et fysisk eller psykisk tilstand af mangel i overflod. Det kan også hjælpe dette ved at bringe produktive og indbringende arbejde eller karriere i spil.

Dette kan bringe stor selvtillid og succes. Disse vibrationer frigive og diffus dem af repressalier ved at demonstrere magt selv.

Malachite er også en meget beskyttende sten, bliver især nyttigt til generel beskyttelse, beskyttelse mod det onde, beskyttelse under graviditet og fødsel, og beskyttelse for børn. Det er også en fremragende beskyttelse sten under flyvende og andre rejseoplysninger.

Mentalt, Malachite er en fremragende hjælp til koncentration og intellekt, hvilket gør det en gavnlig sten for studerende og arbejdere af alle slags. Det kan forbedre ens evne til at multi-opgave ved at hjælpe koncentrere sig om hver opgave serielt uden tab af information af de andre.

Ved hjælp af denne sten, kan man modvirke selvdestruktive romantiske tendenser og bidrage til at fremme sandt, ren kærlighed. Som sådan, det hjælper balance ren kærlighed, romantik, og ens eget velbefindende.

Malachite er også godt for at øge følelsesmæssig stabilitet og balance i almindelighed., Og kan bringe indre fred og håb, herunder fritagelse for angst og stress.

Den rydder også ud negativitet og negative tanker ved at omdanne energi til at bringe de bedre skjulte ting i forgrunden.

 

Malakit kan rydde og aktivere alle chakras, samt balance dem.

Malachite er en sten, der bygger bro af energi mellem hjerte og rod chakra. Det er især nyttigt for balancering og rydde hjerte chakra.

Dens primære energi er generelt forbundet med hjertet chakra.

*

Hold dine 

ædelstene og krystaller

modtagelige for gode energier

husk at skylle dem i lunket vand ( natten før fuldmåne ) 

og lad solen tørre dem.

 

Læg  dem i din BH el. lomme.

*

 

 

 

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk