Din hjerne bliver høj af forelskelse


“Jeg har aldrig haft det sådan, som da jeg var forelsket i min gamle kæreste.
Verden stod stille, og alt ragede mig.
Min bedste veninde sagde til mig, at hun overvejede, om jeg burde kontakte en psykolog, for det stof, jeg var på, var bare ikke naturligt”.

 

 

 

Forelskelse er som glæde.

 

Når processerne først er sat i gang, ændres hjernens produktion af signalstoffer.

Serotonin, dopamin og adrenalin er de tre klassiske stoffer, som bliver udsendt, når vi er glade, og når vi er forelskede. For forelskelse er i virkeligheden en glædesfølelse.
 

Stofferne gør ting ved os, som kan sammenlignes med at tage amfetamin eller spise store portioner chokolade.  Adrenalin gør, at ilten pumper hurtigere i kroppen, og dopamin og serotonin er bare signalstoffer, som fortæller ‘Ihh, jeg er i live, jeg fungerer’.

Tingene går stærkere inde i kroppen, vores blod pumper hurtigere, vi optager mere ilt, end vi plejer.

 

Det er rent faktisk supersundt at være forelsket.

Det er så godt for psyken og for hele ens velvære, at hvis man kunne blive forelsket en gang om året, så ville ens immunforsvar aldrig være nede.!

 

Nogle kalder det en sindssygdom, men det er en forelskelsesrus. Den følelse kan de fleste godt nikke genkendende til.

Mange har en tendens til at lade følelserne stikke af med sig.  Jeg er bare styret af mine følelser. Jeg tænker ikke logisk, når jeg er forelsket.

Hvis det er én, man ikke umiddelbart kan få, så får man en hel vild trang til at være i kontakt med personen alligevel.

Så bliver nogle kvinder Google-dronninger !-) bruger nettet til at finde billeder, finde ud af hvor han arbejder, tjekke om han var single og så videre. Når man har fundet ud af, hvor han bor, og så går forbi der på vej til og fra arbejde.
Det er, som om det lindrer lidt, hvis man har en idé om, hvor han er i dette sekund, selv om man ikke er med i det – det er jo egentlig sørgelig.

 

 

Når rusen bli’r til kærlighed.

 

Med et slag på tasken, er den intense forelskelsesperiode cirka tre måneder. Der er selvfølgelig nogle, der oplever det i længere tid, og der er også nogle, som kun oplever det den første uge.

Kroppen bliver simpelthen stresset af den overproduktion af signalstoffer, og så holder den op. Så forsvinder glædesrusen, men så skulle den altså gerne erstattes af noget andet.

 

Når det sker, skal man helst holde op med at tænke i kemi og fokuserer i højere grad på, hvad der sker på det psykologiske plan i mødet mellem to mennesker.

 

Selve forelskelsen er det tidlige gode, men hvis den skal leve videre, og man fortsat skal være lige så betaget af partneren, begynder det at blive komplekst. Og da må man lære og elske hinanden på godt og ondt.

Det første år er prøvetiden, hvor man for alvor finder ud af, om man har fundet Prince Charming.

 

 


– pure love,sexuality & divine energy !

 

*

Sex:

skal være lidenskabeligt

skal være lyst

skal være varieret

skal være begær

skal være sikkert

 

*

 

 

Lace Universe
A FREAKY, SOLID AND GOOFY RELATIONSHIP
IS THE BEST RELATIONSHIP.

Tekst: Henriette Binderup.

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk