White Howlite/ White Turquoise ~ Lace Universe

*

Hold dine 

ædelstene og krystaller

modtagelige for gode energier

husk at skylle dem i lunket vand ( natten før fuldmåne ) 

og lad solen tørre dem.

 

Læg  dem i din BH el. lomme.

*

 

 

 

White Howlite/ White Turquoise

 

Er en kreativitetssten, der virker igangsættende og inspirerende. Dens energi nærmest skubber til dig og får dig til at handle. 


Den fylder dig med ny inspiration og nye ideer, og er yderst velegnet til at have stående på dit arbejdsbord. 
Den vil give dig overblik, klarhed og kreativitet. 

Den forstærker energien som i forvejen er fremherskende, så man kan sige at det er en ”enten eller sten”, idet den vil forstærke dine følelser hvad enten du er negativt eller positivt indstillet over for en bestemt situation, opgave eller et menneske – eller måske over for selve livet. Den vil hermed gøre dig opmærksom på, hvad det er du skaber for dig selv. 

Howlitten er hvid med et sort eller gråligt mønster, spillet mellem den sorte og den hvide farve henleder opmærksomheden på det gode og det onde, lyset og mørket. Den lærer dig, at du rummer begge bestanddele, at såvel det gode som det onde er skabt af og i dig selv. Din verden er som du skaber den. 

Howlit virker åbnende på det tredje øje, det sjette chakra. Dens energi er som marmor, der påvirker vor maskuline energi, til trods for at Howlitten går på det tredje øje. 


Magnesit / Howlit Giver styrke til at finde balancen, skubber bagpå og giver dig mod til at slippe det traditionelle. Bearbejder selvfornægtelse og kompromiser
 

Fysisk: påvirker calciumoptagelsen
For depressive personer, der selv ønsker at komme videre, vil den vise nye og hidtil uanede veje og muligheder. I modsat fald vil den forstærke det negative.

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk