Køb 3 og spar penge! 
 

Normalpris 1 stk €29 

Kampagnepris 3 stk €39 

 

INGEN BINDING TIL KØB! 

 

Hvad gør Cleansing Micellar Gel ?

Cleansing Micellar Gel er en 2 i 1 rense- og makeupfjerner. Dens naturlige formulering indeholder indkapslede mikrobobler af aktive ingredienser, der renser huden for urenheder og døde hudceller.

Cerule har to typer Cleansing Micellar Gel. Hver Cleansing Micellar Gel er formuleret til at opfylde specifikke behov afhængigt af hudtype.

Cleansing Micellar Gel (normal til tør) renser og fjerner blidt makeup.
Den er formuleret ved fysiologisk pH til normal til tør hud. Beriget med aromatisk vand af Gorse-blomster beroliger den huden for en øjeblikkelig fornemmelse af komfort - beroligende rødme og følelse af stramhed på følsom hud. Palmaria rødalger beroliger, beroliger og remineraliserer huden, mens komplekset af vegetabilsk glukose fugter huden i dybden og genopretter den hydrolipide film, som beskytter epidermis. Dens smeltende tekstur med abrikosolieagtigt ekstrakt fjerner effektivt urenheder og makeup i ansigtet, øjnene og læberne.

 

Cleansing Micellar Gel (kombination til olieagtig) renser og fjerner makeup. Den er formuleret ved fysiologisk pH til kombineret til fedtet hud. Phycosaccharider fra brunalger og rødalgeekstrakt fra Asparagopsis har talgregulerende, antibakterielle og reparerende egenskaber. Begge ingredienser virker i synergi for at udviske ufuldkommenheder for glat og klar hud. Dens smeltende tekstur med abrikosolieagtigt ekstrakt fjerner effektivt urenheder og makeup i ansigtet, øjnene og læberne.


Skab et ekstraordinært liv for dig selv og andre! 

Dette modtager du: 

 

  • Din egen personlige e-handelshjemmeside med en integreret indkøbskurv.
  • Dit dashboard til virksomhedsledelse og værktøjer til virksomhedsopbygning.
  • Cerule Success System Guide (e-bogsversion).
  • Adgang til vores Cerule-app til Android og iPhone.

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2022 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk