Her har du 6 nøgler til at sætte dig selv fri for selvfordømmelse:

 

1. Bekend dine fejl. Det du ikke vil indse kan du ikke bearbejde og blive sat fri for! Bekendelse af dit problem er nøglen til en ny start. Bekendelse er ikke et nederlag - det er en styrke.

 

2. Lær at indse, at ingen er perfekte, heller ikke dig. Lær at leve og elske dig selv, også selv du fejler ind i mellem. Lær, at acceptere det grimme i dig selv, men tolerere det aldrig, få det ud og kom videre.

 

3. Flygt ikke fra dine problemer. Konfronter dem. Alt for mange mennesker går ubegrundet rundt og begrænser og bebrejder sig selv.

 

4. Erkend det dumme du har gjort. Forandring og følelsen af frihed sker kun ved erkendelse. Erkendelsen åbner døren til Tilgivelse og Frihed.

 

5. Søg tilgivelse hos de mennesker, hvis grænser og værdier, du har overtrådt. Der er ingen fremtid uden tilgivelse. Følelsen af at blive tilgivet sætter mennesker fri og åbner døren til forandring. Tilgivelse er Helbredelse og Frihed for dit liv og dine tanker.

 

6. Konfronter de personer du bør sige undskyld til, sig det live eller i et personligt brev. Så vil du opleve en nøgle til at sætte dig selv fri.

 

 

Vores liv er en proces hver dag.
Bliv den bedste version af dig selv i dag.!

 

 

Skrevet af:

Henriette Binderup

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2021 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk